zondag 22 september 2013

Foto lijstjes, houten letters, naamslinger en een olifantje

In mijn vorige blog schreef ik al dat ik foto lijstjes en houten letters aan het pimpen ben met het mooie pip behang, iets waar ik helemaal weg van ben door de kleuren.
Over een paar weken staan we op een markt en daar probeer ik altijd wat leuke nieuwe dingen voor te maken, vandaar dat ik nu dit eens probeer.
Heb hart foto lijstjes gemaakt en er een nostalgische afbeelding in gedaan.Ook nog een paar lijstjes gemaakt van home en love, deze maakte ik eerder al om cadeau te geven en dit viel in de smaak, ook hier een nostalgisch plaatje in gedaan.

Houten letters ook beplakt met pip behang, vind het toch leuker dan de letters in wit, maar dat is een kwestie van smaak.


Ook kreeg ik een verzoek om een naamslinger te maken onder elkaar en met opgevulde letters, had dit nooit eerder gemaakt dus maakte ik er 1 met mijn naam Dianez, vond het een priegelwerk en niet echt mijn ding om te maken, ook ben ik niet echt tevreden over het resultaat, ben er nog over aan het nadenken hoe ik dit eventueel anders kan doen.

Tot slot maakte ik nog een leuk klein olifantje om uit te proberen, hier ben ik wel tevreden over.
Het patroon vond ik op internet bij freubelweb, het is in het engels maar echt makkelijk om te maken.
Nu eens kijken wat ik de komende week ga maken, heb nog genoeg patroontjes liggen!

1 opmerking:

  1. Leuke dingen allemaal weer zeg! Je hebt het maar druk. Die lijstjes zullen zo weg zijn op de markt, leuk gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje, altijd leuk om te lezen!!