zaterdag 30 november 2013

Naamslingers

Kreeg een opdrachtje om 2 naamslingers te maken.
De ene  voor Drees en de andere is voor zijn broertje of zusje dat nog geboren moet worden.
Voor Drees werd het een naamslinger in grijs tinten en de letters wilden ze graag in donkergrijs.
Maak normaal de letters met vliesofix maar vind dit nogal omslachtig, lees veel op blogs over flockfolie en dat het makkelijk in gebruik is dus hup wat flockfolie besteld en aan de gang.
Toen ik de letters erop had gemaakt kon je het niet goed lezen het was veel te licht het grijs.........mmmm.........daar had ik toch een probleem.
Op internet op struin naar een donkere grijze folie en deze vond ik gelukkig, wist niet of ik de donkere letters over de lichte kon flocken dus dit wel geprobeerd maar dit wat niet mooi.
De mislukte slinger
Er zat maar 1 ding op een nieuwe slinger naaien, had gelukkig nog precies een stukje lichtgrijs met sterren voor 2 vlaggetjes anders was het niet gelukt want deze stof kon ik nergens meer vinden niet op internet en ook niet op de markt.
Nieuwe letters geknipt en erop gemaakt en gelukkig het resultaat was goed.
De goede slinger
De andere slinger houden jullie tegoed als het kindje is geboren want je weet maar nooit wie de blogs leest uit de omgeving. 

5 opmerkingen:

 1. Super leuk gedaan zeg!
  Mooi met die donkere letters, zo springt de naam er echt uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk gemaakt!
  Ja er gaat wel eens wat mis he als je wat anders probeert!
  groetjes esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar zal Drees blij mee zijn! Je hebt een heel mooi lettertype gebruikt, de letters zijn heel duidelijk - waarschijnlijk ook omdat ze nu donkergrijs zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. en hoe werkt het flockfolie? ik heb het deze week ook besteld en ben erg benieuwd. De tweede slinger is inderdaad duidelijker, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het werkt echt heel makkelijk, over tekenen, uitknippen en op strijken, af laten koelen het plastic verwijderen en klaar ben je!!

   Verwijderen

Bedankt voor je berichtje, altijd leuk om te lezen!!