Handmade by DianezBen begonnen met Handmade by Dianez in 2011 toen wij in onze huidige woning gingen wonen.
In ons huis was een hobbyruimte over de hele boven verdieping, 1 deel is slaapkamer en het andere gedeelte is mijn domein.
Heb hier een grote tafel instaan waar ik stof op kan knippen en patronen uit tekenen, mijn naaimachine kan laten staan zonder dat het in het zicht is.
Heb inmiddels een grote kast met manden die vol zitten met mooie fleurige stoffen, heb een verslaving geloof ik, maar wel een fijne.

In het begin heb ik stoffen harten gemaakt om de slaapkamers wat te pimpen en deze gaf ik soms ook als een cadeautje, dit viel meestal goed in de smaak.
Op het internet vond ik veel leuke ideeën om te maken dus dan probeer ik het gewoon of ik maak iets van een patroon af uit mijn favoriete boeken.
In de winter sta ik soms op een markt en dan krijg ik veel leuke en positieve reacties en of ik geen web site heb of zo iets vandaar dat ik deze blog ben begonnen om te laten zien wat ik zoal allemaal maak.

Maak regelmatig boxkleden en dat vind ik iedere keer weer een uitdaging om te maken vooral omdat  meestal de opdrachtgever geen bekende van mij is.
Andere dingen zoals vlaggenlijnen, labeldoekjes zonder en met naam, luieretui's, kussenhoesjes etc vind ik ook leuk om te maken in opdracht.

Ziet u iets op mijn blog wat u zou willen laten maken vul dan het contactformulier in en ik mail u zo snel mogelijk terug.
theemutsen, tissueboxen etc..
memoborden, kussens

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje, altijd leuk om te lezen!!